ΠΟΔΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ
ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ MOTION SYSTEM 2D (BIOKIN)
ΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΒΑΔΙΣΗΣ
ΠΕΛΜΑΤΑ - ΠΕΛΜΑΤΟΓΡΑΦΟΙ
ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ
ΣΥΣΤΗΜΑ Askisi.Soft(ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ)
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ - ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΦΡΕΖΑ (MILL)
ONLINE SUPPORT
ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Προφίλ

                                                

(ΕΝΩμένα ΦΑΡΜακεία)

Η ENOFARM δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 1972 στη Δωδεκάνησο με έδρα την Ρόδο συμπράττοντας τρία φαρμακεία και μια φαρμακοθήκη, υπό μορφή οικογενειακής επιχειρήσεως. Βασικό αντικείμενο της εταιρείας η εμπορεία φαρμάκων και η εισαγωγή παραφαρμακευτικών προιόντων.

-Το 1980 ιδρύει στη Ρόδο σε συνεργασία με τον αγγλικό οίκο J.HARRIS το πρώτο ψυχοσωματικό κέντρο υγείας στην Ελλάδα με την επωνυμία ´HYDRO-ASKLIPIOS´ και ταυτόχρονα ασχολείται με την εισαγωγή φαρμακευτικών βοτάνων και δρογών.

-Το 1983 επεκτείνει τις δραστηριότητες της στην Αθήνα και συμμετέχει στην HERBIS HELLAS E.Π.Ε , εισαγωγή των θεραπευτικών βοτάνων ´MINARDI´ και των φυτικών καλλυντικών ´PERLIER´ .

-Το 1987 αυτονομείται και δημιουργεί μια προνομιακή σειρά παραφαρμακευτικών, εποχικών προϊόντων (Ο.Τ.C) που διατηρεί μέχρι σήμερα.

-Το 1995 επεκτείνεται με μια νέα κατηγορία προιόντων φαρμακείου, ΤΑ ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ , και δραστηριοποιείται εκτός από τα φαρμακεία και στην προμήθεια μεγάλων υγειονομικών οργανισμών (νοσοκομεία, ιδρύματα κλινικές, ασφαλιστικούς οργανισμούς κ.λ.π)

-Αντιπροσοπεύει τους οίκους ανατομικών υποδημάτων PINOSO´S - DRUCKER - MILENARIO - VOLARE και SCARPANATOMICA .

-Το 2004 η ΕNOFARM δημιουργεί στον Πειραιά τμήμα ψηφιακής καταγραφής των κάτω άκρων (Ηλεκτρονικό, Δυναμικό και Στατικό Πελματογράφημα), καταγραφή ορθοστατικής και κινητικής ισορροπίας και ειδικές ορθοπεδικές κατασκευές υποδήματα, μέλη κτλ).


Το 2005 η ΕΝΟΦΑΡΜ ξεκινάει την δραστηριότητας στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου (e-commerce) και αναπτύσει το το πρώτο Ελληνικό Ηλεκτρονικό Κατάστημα Ανατομικών και Ορθοπεδικών Ειδών καθώς και Παραφαρμακευτικών προϊόντων.

Toν Απρίλιο του 2009 η ENOFARM-SHOE στην προσπάθεια της να διευρύνει το δίκτιο των  εξειδικευμένων καταστημάτων της υπέγραψε σύμβαση συνεργασίας με την εταρεία  NEW BUSINES η οποία ανέλαβε για όλη την Ελλάδα ,Κύπρο & Βαλκάνια την ανάπτυξη σημείων πωλήσεων με την μορφή του FRANCISING. 

  Στο τέλος του 2009 ενσωματώνει στις δραστηριότητες της την “PelmaSost” εταιρεία  εξειδικευμένη στην κατασκευή ορθωτικών πελμάτων με την προηγμένη μέθοδο CAD-CAM.buy-watches.co.uk


 

 
Αναζήτηση στο Site
Συχνές Ερωτήσεις
Links
Νέα & Ανακοινώσεις
Τα καταστήματά μας
Συνεργάτες
Νέα & Ανακοινώσεις
 
12/11/2010  VISCOLAT Foam κατά της Πλατυποδίας
  Η πλατυποδία είναι μια ανατομική κατάσταση κατά την οποία το ένα ή και τα δύο πόδια δεν έχουν μία κανονική καμάρα.
  Περισσότερα...